Jognyilatkozat

A www.csodasoveny.hu, továbbá a www.soveny.com internetes megjelenési oldal ugyanúgy mint a CSODASÖVÉNY® márkanév ( annak minden megtéveszhető formájával együtt) a Csodasövény kft tulajdona, mint jogosulté.

A honlapunkon megjelenő adatok, dokumentumok, információk, képek, ábrák, írások, és grafikák, illetve a honlap Ön képernyőjén megjelenő kialakítása a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény, illetve a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény rendelkezései értelmében védelem alatt állnak .

A honlapon található tartalmak, szövegek, letölthető anyagok, grafikák és egyéb anyagok (a jogszabályok kivételével) a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény szerinti jogi védelemben részesülnek. A honlapon elérhető tartalmak (szerzői művek) bármilyen felhasználása engedélyköteles a felhasználás engedélyezésére Jogosult
(Csodasövény kft) rendelkezik a szükséges jogokkal.

Ennek megfelelően a honlapunkon megjelenő adatokat, dokumentumokat, információkat, képeket, ábrákat, és grafikákat a saját személyes használattól eltérő célra kizárólag a Csodasövény Kft. előzetes írásbeli engedélye alapján lehet bármilyen formában felhasználni, kinyomtatni, reprodukálni, terjeszteni, tárolni és átruházni különös tekintettel gazdasági haszonszerzésre felhasználni.

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

A felhasználási engedélyt Jogosult jelen felhasználási feltételek útján adja meg.

A www.csodasoveny.hu, és a ww.soveny.com honlap használatával, a honlapon található szerzői művek bármilyen módon történő felhasználásával Ön mint Felhasználó elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket.

Felhasználó saját ismereteinek bővítésére díjfizetés nélkül felhasználhatja a honlapon elérhető műveket.

Amennyiben azonban Felhasználó egyéb célokra vagy terjedelemben (így haszonszerzésre ) használja fel a honlapon elérhető bármely szerzői művet, úgy 15 000 Ft/nap/mű+Áfa összegű jogdíj megfizetésére köteles. Felhasználó a jogdíjat havonta utólag, az 11600006-00000000-13019778 bankszámlaszámra történő átutalással köteles megfizetni.
Felhasználó köteles bejelenteni Jogosultnak a szerzői művek bármilyen módon történő felhasználását; melyhez a Jogosult a felhasználás körülményeit megismerve nem köteles hozzájárulni.
Jogosult azonban abban az esetben is igényelheti Felhasználó jogdíjfizetését, ha Felhasználó e bejelentési kötelezettségét nem teljesíti.
Jelen engedély nem érinti Jogosult fellépési jogát (vagyoni és személyhez fűződő) jogainak védelmében. Jogosult jogsértő felhasználása esetén jogdíj igénye érvényesítése, jogsértés megállapítása és jogosulatlan felhasználás megtiltása, további esetleges kárigénye érvényesítése érdekében felléphet bírósági úton vagy hatósági eljárásban.
A CSODASÖVÉNY® márkanév használata minden formában ( kisbetű, nagybetű és annak keverése), esetleg írásjelekkel, zárójelekkel történő kiemelése sérti a márka tulajdonosának, jogosultjának jogait. Ennek esetleges használatára írásbeli engedéykérés szükséges, és csakis üzleti együttműködés esetén van lehetőség, írásos engedélyeztetés mellett a használatra. 

A VÉDJEGY BITORLÁS MINŐSÍTETT ESETEI 


Videó Interjú Dr. Jambrik Gergely szakjogásszal

A videó teljes szövege innen letölthető!

Címek

Személyes növény átvétel: Csodasövény Telep
8394. Alsópáhok,
Keszthelyi út 17.
GPS koordináták:
46.76177 , 17.18200 

Levelezési cím:
Csodasövény Kft
8360. Keszthely,
Kinizsi P. u. 66. 

Elérések

Ügyfélszolgálat:
+3670-324-57-22
+3683-340-536
Hétfő-Péntek 8-16

info@csodasoveny.hu

Fogyasztói kifogás esetén:
kifogas@csodasoveny.hu

Fontos linkek

JOGI NYILATKOZAT
ADATKEZELÉSI   NYILATKOZATAT
ÁSZF

PANASZKEZELÉS, SZAVATOSSÁG
TÁRHELY SZOLGÁLTATÁSAdószám: 11358060-2-20 
Cégjegyzék szám: 20-09-063009

A weboldalon cookikat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek..